Flor de pedra| Stone flower

La intervenció es crea per a Temps de flors a Girona. A la primavera, professionals de diverses branques del món de l’art redecoren els carrers de la part antiga de Girona. La ciutat s’omple de flors i colors i s’obren els patis al públic per poder visitar les diverses intervencions efímeres que s’instal·len.

Amb un pressupost molt reduït, la intervenció “flor de pedra” pretén portar Temps de Flors al seu significat més pur, extraient tot allò irrellevant per conservar únicament l’essència de la seva raó d’ésser.

Es tracta de jugar amb la perspectiva de les escales del carrer: es col·loquen cintes autoadhesives de color negre a les contrapetges de cada graó, l’absència de material és el que defineix el dibuix, creant-se així, una simbiosi directa on la pròpia pedra generadora de la ciutat es transforma ara en flor, sense elements afegits, únicament ciutat i flor. Una flor conceptual que apareix i desapareix segons el punt de vista de l’observador.

La flor té aquesta forma abstracta per deixar així el significat obert al propi espectador, pot ser un esquitx al terra, una nit estrellada…

És la conceptualització de Temps de Flors. Mínim material, mínima forma, sense color.